IT ondersteuning voor zelfstandigen en KMO's

Zodat u gerust kan werken

Advies en ondersteuning

RUB-I-CON ondersteund uw bedrijf op vele manieren. Enerzijds door het leveren van kwaliteitsvol advies waarbij wij zoeken naar de beste oplossing voor uw bedrijf. 

Anderzijds helpen wij u graag met al uw IT-problemen. Uw medewerkers worden op een duidelijke manier geholpen, zodat ze snel hun taak kunnen vervolledigen.

Netwerkbeheer

Een netwerk is meer dan kabels alleen. Is uw email beveiligd? Wat als u van thuis uit wil werken? Is uw netwerk geoptimaliseerd?

RUB-I-CON bouwt uw netwerk uit, zodat u heel flexibel kan doen waar uw bedrijf om draait.

Email en Website

Email is een van de belanrijkste communicatiemiddelen in het bedrijfleven. RUB-I-CON bouwt voor u een degelijk en flexibel communicatieplatform, in uw eigen beheer. U bent niet meer overgeleverd aan beperkingen van uw provider.

Ook uw website is een belangrijk visitiekaartje. RUB-I-CON helpt u met de uitbouw of aanpassing van uw website, zodat deze ook op mobiele apparaten optimaal verschijnt! En u heeft geen dure webmaster meer nodig!

Flexibele oplossingen in de "Cloud"

Zodat u flexibel kan werken

Overal beschikbare gegevens

Als zelfstandige werkt u op kantoor, maar ook thuis of andere locaties. 

Is het niet handig mocht u vanaf al die plaatsen vlot toegang hebben tot uw bestanden? Op een veilige manier? Zonder extra kosten?

RUB-I-CON helpt u met de uitbouw van uw eigen Cloud-systeem.

Backups

Backups maken is een lastig karwei dat regelmatig vergeten of uitgesteld wordt. En dan is het te laat natuurlijk.

RUB-I-CON bouwt een vol-automatisch backupsysteem uit, dat gewoon werkt. U hoeft niets te doen. En de backups zijn historisch, handig toch?

Mobiel en Extern

U wenst uw externe medewerkers wil u de beste IT-omkadering geven. U wilt dat ze vlot bereikbaar zijn, en dat ze beschikking hebben over alle nodige materialen.

RUB-I-CON zorgt voor een degelijke oplossing voor uw externe medewerkers.

Offerte, verkoop, factuur

Een flexibel boekhoudsysteem dat zich aan u aanpast

Een flexibel boekhoudprogramma

Kent u een boekhoudprogramma dat zich kan aanpassen aan uw noden en werkwijze?

Odoo is een open-source ERP-systeem, dat zeer modulair opgebouwd is. Het laat zich aanpassen naar uw workflow, noden en wensen. Boekhouden wordt een plezier!

RUB-I-CON helpt u bij het installeren, aanpassen en gebruiken van het boekhoudsysteem.

Offertes in een handomdraai

U wenst geen tijd te verliezen met het maken van offertes : die dienen snel en duidelijk te zijn.

Het Odoo systeem helpt u daarbij. Dankzij een uitgedachte werkwijze maakt u professionele offertes in geen tijd. U bent in staat meer tijd te spenderen aan uw hoofdactiviteit. Bestelling of factuur? Met enkele muisklikken krijgt u dit voor elkaar!

Geinformeerd van A tot Z

Odoo informeert u op duidelijke manier over de verschillende facetten van uw bedrijf. Met duidelijke grafieken en ingebouwde Business Intelligence bent u steeds op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf.

Klantenrelaties

De relatie met uw klanten is van cruciaal belang. Daarom helpt Odoo u met het bijhouden van alle belangrijke zaken. Zo vergeet u geen deadlines, en bent u steeds op de hoogte van de laatste gesprekken met 

Magazijnbeheer

U wenst genoeg stock te hebben om al uw klanten zo snel mogelijk te kunnen leveren, maar goederen stockeren kost ook geld!

Met Odoo kan u uw magazijnbeheer optimaliseren, zodat u steeds het juiste aantal goederen op stock heeft. De aankoop wordt gestroomlijnd, en volledig geïntegreerd met da andere facetten van het systeem. 

Flexibel

U gebruikt Odoo zoals u het past. Naargelang de noodzaak, kan u later altijd meer modules gebruiken, of modules laten aanpassen naar uw werkwijze.

Odoo groeit met u mee.

RUB-I-CON adviseert en helpt u graag in het